Nekretnine

Aktivnost nije pronađena!
Opcija Sortiranja
  • Cijena
  • Spavaće sobe
  • Slike
  • Datum objavljivanja
  • Tip nekretnine
  • Istaknuta Ponuda
Grid
List

Utrina - MARJANOVIĆEV PRILAZ - 56.00 m2

Marjanovićev prilaz, Zagreb, Hrvatska

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
Iznajmljuje se stan u Marjanovićevom prilazu, na sedmom katu zgrade s liftom. Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaone, wc-a, i hodnika. Stan se iznajmljuje djelomično namješten (manje više sav namještaj na slikama će ostati u stanu, osim stolice i fotelje). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Grijanje na toplanu. Parkiranje oko zgrade se ne naplaćuje.
€600

Zagreb - Branimirova- novogradnja -prvi najam, 52.66 m2

Branimirova, Zagreb, Hrvatska

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Parking(s)
8Picture(s)
Iznajmljuje se stan na prvom katu zgrade s liftom. Zgrada je novoizagrađena, te se stan prvi put daje u najam. Uz stan dolazi i parkirno mjestu u garaži zgrade. Stan se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i izlazom na balkon, spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Okrenut je na sjever, na dvorišnu stranu, te ima otvoreni pogled.
€850

Stan: Zagreb - Makančeva - Kvatrić - 32.86 m2

Milana Makanca, Zagreb, Hrvatska

1Bathroom(s)
6Picture(s)
Prodaje se stan u Makančevoj ulici, kod Kvatrića. Stan se nalazi u razizemlju zgrade, međutim prozori su veliki i gledaju na dvorište zgrade, tako da u stanu ima puno svijetla. Sastoji se od jedne velike sobe (15m2), kuhinje i kupaonice, te hodnika. Stanu pripadaju i dva spremišta, jedno je na hodniku odmah pored ulaza u stan, a drugo u dvorištu zgrade. Stan je za renovaciju.
€75,000

Stan: Zagreb - Erdödyjeva ulica - 107.00 m2

Tome i Petra Erdödyja, Zagreb, Hrvatska

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
Iznajmljuje se stan u ulici Tome i Petra Erdödyja na trećem katu zgrade s liftom. Stan se sastoji od tri sobe, ulaznog prostora, blagovaonice, kuhinje, toaleta, kupaonice, balkona i lođe. Grijanje je centralno etažno plinsko. Zgrada nije pretrpjela oštećenja u potresu. Stan se iznajmljuje nenamješten (osim kupaonice i kuhinje). Parkiranje oko zgrade je u prvoj zoni.
€1,000

Zagreb-Centar-GUNDULIĆEVA

Gundulićeva ulica, Zagreb, Hrvatska

5Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Picture(s)
Prodaje se dvoetažni stan u Gundulićevoj ulici, u potkrovlju starije zgrade bez lifta. Stan se nalazi u mirnom okruženju pri kraju Gundulićeve ulice, blizu Botaničkog vrta. Na zgradi su nedavno obnovljeni ulično i dvorišno pročelje kao i krovište u koje su dodana statička ojačanja. Prilikom promjene krovišta su u stanu postavljeni novi Velux krovni prozori.
€250,000
    5 Rezultat(a) vraćen(o).Po Stranici